Om Erssons Deli

ERSSONS DELI

Erssons är fisk- och skaldjursexperter som brinner för delikatesser i allmänhet och smaker från havet i synnerhet.

Vi består av:

Erssons Saluhall i Sickla -

En klassisk Saluhall där du kan handla delikatesser, skaldjur, fisk, tillbehör och ost&chark över disk och samtidigt sitta ner i saluhallsmiljö för en bit mat. Eller köpa med dig färdigmat hem. Vår Saluhall har varit en profil i Sickla sedan 2005.

Ålstensgatan 18 Sushi - 

Förutom Erssons driver vi även en omtyckt Sushirestaurang i Ålsten, Bromma:, där vi använder våra långa tradition som fisk&skaldjurs-specialister i en helt ny inramning. Med hjälp av duktiga sushikockar förädlar vi våra råvaror till fantastisk Sushi. Välkommen till denna kvarterspärla med asiatiska smaker.

Erssons DeliBistro i Fruängen -

På denna historiska adress har Erssons legat sedan 70-talet. I April 2019 öppnade vi dörrarna igen i Fruängen efter en omfattande ombyggnation, med kvällsöppet för middagsgäster.

Historik

Erssons är ett familjeföretag som drivits i generationer av Familjen Ersson. Pappa Mats Ersson och därefter hans söner Jens&Peter. Numer driver familjerna varsitt Erssons. Jens & Filippa Erssondriver Erssons Saluhall i Sickla samt 18Sushi i Ålsten. Peter & Mia Ersson driver Erssons i Fruängen. Bröderna tog 2004 över verksamheten i Fruängen av deras far Mats som drivit fiskaffär och restaurang i Fruängen sedan mitten av 70-talet. Sickla Saluhall öppnades 2005 & därefter följde nya etableringar.

Varmt Välkomna in till våra härliga team i Sickla, Fruängen & Ålsten.

Vill du jobba hos oss?

Brinner du precis som vi för mat och service, gillar att arbeta i grupp och med flexibla tider både kvällar och helger?

Ansökan här!

Arrow White right

WEBBHANDEL - VI FINNS SÅKLART PÅ NÄTET

Du hittar våra röror, såser och en hel del andra produkter på Sveriges största matbutik på nätet. Passa på att handla med dig Erssons när du veckohandlar hela vägen hem till din dörr.

MatHem_Logo_Plain_Tagline_Black