Om Erssons Deli

ERSSONS DELI

Erssons är fisk- och skaldjursexperter som brinner för delikatesser i allmänhet och smaker från havet i synnerhet.

Vi består av:

Erssons Saluhall i Sickla -

En klassisk Saluhall där du kan handla delikatesser, skaldjur, fisk, tillbehör och ost&chark över disk och samtidigt sitta ner i saluhallsmiljö för en bit mat. Eller köpa med dig färdigmat hem.

Ålstensgatan 18 Sushi - 

Förutom Erssons driver vi även en omtyckt Sushirestaurang i Ålsten, Bromma:, där vi använder våra långa tradition som fisk&skaldjurs-specialister i en helt ny inramning. Med hjälp av duktiga sushikockar förädlar vi våra råvaror till fantastisk Sushi. Välkommen till denna kvarterspärla med asiatiska smaker.

Erssons DeliBistro i Fruängen -

På denna historiska adress har Erssons legat sedan 70-talet. I April 2019 öppnade vi dörrarna igen i Fruängen efter en omfattande ombyggnation, med kvällsöppet för middagsgäster.

Historik

Erssons är ett familjeföretag som drivits i generationer av Familjen Ersson. Pappa Mats Ersson och därefter hans söner Jens&Peter. Numer driver familjerna varsitt Erssons. Jens & Filippa äger Erssons Saluhall i Sickla samt 18Sushi i Ålsten. Peter & Mia äger Erssons i Fruängen. Bröderna tog 2007 över verksamheten i Fruängen av deras far Mats som drivit fiskaffär och restaurang i Fruängen sedan mitten av 70-talet. Därefter följde nya etableringar och 2020 delade bröderna upp sig.

Varmt Välkomna in till våra härliga team i Sickla, Fruängen & Ålsten.

HUR VI JOBBAR MOT CORONA

Hej våra gäster Detta gör vi för att förhindra smittspridningen av Covid-19 på våra restauranger så ni kan känna er trygga hos oss! *Vi har avlägsnat några bord samt spridit ut platser för att kunna få ett ännu större avstånd mellan våra gäster. *Torkar av borden med desinficeringsmedel mellan varje sittning * Erssons uppmanar våra kunder/gäster att hålla avstånd vid ev. köbildning.
* Personalen är noga med handhygien (Som alltid) samt spritar in händerna med jämna mellanrum Om Ni är friska så hälsar vi Er varmt välkomna till oss.

 

Vill du jobba hos oss?

Brinner du precis som vi för mat och service, gillar att arbeta i grupp och med flexibla tider både kvällar och helger?

Ansökan här!

Arrow White right

WEBBHANDEL - VI FINNS SÅKLART PÅ NÄTET

Du hittar våra röror, såser och en hel del andra produkter på Sveriges största matbutik på nätet. Passa på att handla med dig Erssons när du veckohandlar hela vägen hem till din dörr.

MatHem_Logo_Plain_Tagline_Black