HUR VI JOBBAR MOT CORONA
* Personalen är noga med handhygien (Som alltid) samt spritar in händerna med jämna mellanrum
Erssons är fisk- och skaldjursexperter som brinner för delikatesser i allmänhet och smaker från havet i synnerhet.
Vi består av:
Erssons DeliBistro i Fruängen - På denna historiska adress har Erssons legat sedan 70-talet. I April 2019 öppnade vi dörrarna igen i Fruängen efter en omfattande ombyggnation här har vi nu vår första Delibistro med kvällsöppet för våra middagsgäster.
Erssons i Sickla - En klassisk Saluhall där du kan handla delikatesser, skaldjur, fisk, tillbehör och ost&chark över disk och samtidigt sitta ner i saluhallsmiljö för en bit mat. Eller köpa med dig färdigmat hem.
Förutom Erssons driver vi även en omtyckt, intim Sushirestaurang i Ålsten, Bromma: Ålstensgatan 18 Sushi, där vi använder våra långa tradition som fisk&skaldjurs-specialister i en helt ny inramning. Med hjälp av otroligt duktiga sushikockar förädlar vi våra råvaror till fantastiskt populär Sushi. Välkommen till denna kvarterspärla med asiatiska smaker.
Historik
Erssons är ett familjeföretag som drivits i generationer av Famijen Ersson. Pappa Mats Ersson och därefter hans söner Jens&Peter. Numer driver bröderna Peter och Jens med sina familjer varsitt Erssons. Peter med fru Mia äger Erssons i Fruängen och Jens med fru Filippa äger Erssons i Sicklas samt 18Sushi i Ålsten. Bröderna tog 2007 över verksamheten i Fruängen av deras far Mats som drivit fiskaffär och restaurang i Fruängen sedan mitten av 70-talet. Därefter följde fler etableringar och 2020 delade bröderna upp sig.
Varmt Välkomna in till våra härliga team i Sickla, Fruängen & Ålsten
Vill du jobba hos oss?
Brinner du precis som vi för mat och service, gillar att arbeta i grupp och med flexibla tider både kvällar och helger?
SAMARBETSPARTNERS
Vi har äran att jobba med ett antal fina samarbetspartners, nedan hittar ni några.




