9B17668F 7E8B 4FDA 87AA 5FFCAEE9F276

Vill du laga vår mat

Välkommen till vår Delibistro i Fruängen!

Här har vi funnits på samma adress sedan 1974. Nu utökar vi och söker därför nya härliga arbetskollegor. Hos oss kommer Ni få arbeta med premiumråvaror med extra stort fokus på fisk och skaldjur. Välkommen med din ansökan.

Kökschef

Operativ kökschef till vår enhet i Fruängen!

I rollen som kökschef kommer du till största del arbeta i köket och resterande tid med administrativa uppgifter. Här kommer du själv kunna styra delar av din arbetstid.

Du kommer att vara ansvarig för att ta fram och underhålla a la cartemenyer, cateringmenyer, Take away-menyn samt att produktionen håller bra nivå och god ekonomi.

Du kommer ha övergripande ansvar för verksamheten i köket, dess utbud & personal i nära samarbete.

Du kommer ingå i ledningsgruppen. Egenskaper och kompetenser Vi söker hos dig: Du  brinner för mat och värderar goda fina råvaror! Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet inom restaurang – Är social och kommunikativ – Har goda ledaregenskaper – Är strukturerad och organiserad – Har djup kunskap och passion för mat – har en förmåga att se helheten såväl som detaljer – Behärskar svenska i tal & skrift – Har en ekonomisk förståelse.

Är detta du? Maila till work@erssons.se

A la carte kock

Vi söker en kvällskock till vår Delibistro i Fruängen. Hos oss kommer du få arbeta i ett öppet kök vilket ställer krav på ordning och reda. Du har erfarenhet av a la carte och lägger stor vikt på smaker och estetik. Vi arbetar idag med en bistromeny med fokus på smaker från havet och skandinavisk touch.

Du kommer att ansvara för vår kvällsservice med stöttning av kökschefen. Inköp & produktplanering ingår i dina arbetsuppgifter.

Vi önskar att du är social & tycker om att tillsammans med servisen göra det bästa för gästen.

Arbetstid: Onsd – Lörd. Em/kväll Från 30h/v
Skicka ditt CV till: work@erssons.se

Produktion & lunchkock

Som produktionskock på vår Delibistro kommer du att vara en viktig del i vårt team, du kommer att sätta och laga lunchmenyerna samt producera mat till vår Take away-avdelning i samarbete med kökschefen. Utöver produktionen är man med och kokar skaldjur och förbereder en del i cateringen.
Egenskaper som är bra att ha: Strukturerad och planerande, effektiv och van att arbeta i högt tempo.

Arbetstid: 40 h dagtid. Månd. -Fred. Lördagar kan förkomma.
Sugen på tjänsten? Maila till work@erssons.se

Kallskänka

Vi behöver stärka upp köket med en duktig kallskänka med erfarenhet av traditionellt kallskänksarbete. Lägga luncher, a la carte, producera delikatesser till deli som t.ex snittar & desserter

Hos oss jobbar vi som ett team därför gillar du att jobba med och ibland även leda andra i ditt yrke. Om du är vår kallskänka kommer du ha möjlighet att påverka och utvecklas tillsammans med oss!

Du ska behärska svenska i tal & skrift. Ha några års erfarenhet av motsvarande jobb. Tjänsten är heltid och är huvudsakligen dagtid måndag-fredag

Vill du komma och träffa oss? Maila till work@erssons.se

Fler erbjudanden

Musikquiz

Torsdagar med start kl.19:30

Erbjudandet gäller från till

Visa erbjudandet

Restaurangen Eftermiddag & Lördag

En mindre meny serveras måndag, Tisdag efter kl.15:00 samt Lördagar 10-17

Erbjudandet gäller från till

Visa erbjudandet

🥂 Festtider 🥂

Ska ni samla familj, vänner eller kollegor till en härlig tillställning...

Erbjudandet gäller från 20 maj till 19 november

Visa erbjudandet

Stockholms bästa förortskrogar

Erssons Delibistro i Fruängen har blivit utnämnda som 1 av 8 bästa förortskrogar i Stockholm - Stort :-)

Erbjudandet gäller från 1 april till 22 september

Visa erbjudandet

99án TORSDAGSDEALEN

Varje vecka unika erbjudanden i deli samt Restaurangen

Erbjudandet gäller från till

Visa erbjudandet

Veckans Butikserbjudanden i Fruängen

Veckans godaste erbjudanden

Erbjudandet gäller från 18 januari till 23 november

Visa erbjudandet