C781D69A-431F-4785-B10A-5613C5717811

Vi söker en till stjärna till vår Deli

Nytt jobb Vi söker dig Maila Jobb@erssons.se

Vi söker omgående en till superduktig person till vår Deli. Vill du jobba i en Saluhallsmiljö med härliga möten och med högsta kvalitet på råvaror och älskar att jobba i service? Har du ett par års erfarenhet av Delikatesser med fokus på Fisk & Skaldjur, har jobbat i kök eller i Delikatessdisk så är du precis den stjärna vi söker. Vi behöver förstärkning redan nu, tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt person.
Mail till jobb@erssons.se med presentation av dig själv, vad du gjort och din inställning till mat med smaker från havet. Vi återkommer med vändande mail

Erbjudandet gäller i Sickla
från 11 september till 30 september

Fler erbjudanden

Veckans specialpris i Delin

Självklart skall du unna dig goda smaker även i frostiga tider som dessa. Torsdag till Lördag varje vecka har vi specialpris på något riktigt gott & populärt hos oss i Saluhallen. Nya erbjudande inför varje helg. Håll utkik på vårt...

Erbjudandet gäller i Sickla
från 21 september till 23 december

Visa erbjudandet

Köp hem vårt Krab-paket – Crab2go

Passa på att njuta krabba till helgen. Vårt färdiga Crab2Go-paket innehåller allt du behöver för krabbmyset, dela på 2 och få en halv krabba var eller 1 hel till krabbälskaren.

Erbjudandet gäller i Sickla
från 11 september till 31 oktober

Visa erbjudandet

Veckans godaste Deals

Lyxiga middagar hela veckan till riktigt bra pris. Veckans Middagsdeal är ett urval av våra populäraste rätter till riktigt bra pris.  Spara plånbok & ät restaurangmat hemma.  Våra deals gäller takeaway & du hittar dem i vår Saluhall måndag till...

Erbjudandet gäller i Sickla
från 9 januari till 31 december

Visa erbjudandet

Svenska nykokta kräftor

Kära kunder! Nu är det sista helgen att äta nykokta kräftor! Vi kokar kräftor efter vårt egna recept i vårt kök i Saluhallen. Varje vecka fram till mitten av september hittar du nykokta kräftor i vår delikatessdisk.Själklart hittar du även...

Erbjudandet gäller i Sickla
från 17 juli till 25 september

Visa erbjudandet

Lobsternews

Vi vill både inspirera & sprida matglädje till er våra kunder. Anmäl dig till våra Lobsternews så får du tips & trix på middagar, erbjudanden och smaker från havet av oss.

Erbjudandet gäller i Sickla
från 17 augusti till 31 december

Visa erbjudandet

Bäst i test

Vår egna Bearnaisesås blev överlägsen vinnare i Sommarens Bearnaisesåstest iSvenska Dagbladet. Precis som allt annat hos oss har vi tagit fram vårt favoritrecept på Bearnaisesås & därefter lagar vi den i vårt kök i Sickla & lägger upp i burkar...

Erbjudandet gäller i Sickla
från 9 juni till 31 oktober

Visa erbjudandet