DDD28538 27BE 403F 92FD CA995DAD6BB8

Julens smaker

EN GOD JUL FRÅN ERSSONS SICKLA

Julen nĂ€rmar sig🎄. Planerar du Julfest? Spana in vĂ„r julmeny med julens alla smaker. Du kan vĂ€lja om du vill ha maten delikatesspackad pĂ„ Saluhallsvis och lĂ€gga upp pĂ„ egna fat eller om du vill ha julmat fĂ€rdigt upplagd pĂ„ fat till din julfest. Vi hjĂ€lper dig med en riktigt god julfest. BestĂ€ll nu. Finns frĂ„n 25 november.

Erssonsjulmat (1)

 • VĂ€lj din bestĂ€llning bland valen i rullmenyn ovan. OBS Notera att anvĂ€nda rĂ€tt val nĂ€r du bokar till julafton med avhĂ€mtning 23, 24 dec.
 • Ange ett nummer frĂ„n 1 till 100.
 • DD snedstreck MM snedstreck ÅÅÅÅ
 • Viktigt, Julmat till julafton bestĂ€lls senast den 21 dec. Övriga dagar i dec behöver vi din bestĂ€llning senast 2 arbetsdagar i förvĂ€g.

  BestÀllningar som görs genom hemsidan pÄ samma dag som hÀmtningsdagen kommer inte behandlas. Om du vill lÀgga en bestÀllningen pÄ samma dag som upphÀmtningen sker mÄste du ringa oss istÀllet. Tel: 08-442 02 00
 • Kontaktuppgifter

 • BestĂ€llningsvillkor

  Senaste dag för julaftonsbestĂ€llningar till den 23-24 dec Ă€r 21 dec. Övriga dagar behöver din bestĂ€llning senast 2 arbetsdagar i förvĂ€g. Om du vill lĂ€gga en bestĂ€llning med kortare framförhĂ„llning behöver du ringa in din bestĂ€llning. Tel: 08-442 02 00

  Fakturering sker vid non shows. FörÀndring av antal personer alt avbokning sker senast 24 timmar innan bokad hÀmtning.

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 25 november till 31 december

Fler erbjudanden

SUPERPRIS PÅ PRESENTKORT 20% RABATT

Nu sÀtter vÄr Ärliga Presentkortskampanj igÄng. Mellan 1-12 december kan du köpa smakliga presentkort med 20% rabatt! FrÄgan Àr vad du fyller ditt presentkort med? Hummer, RÀkmackor, Löjrom, Desserter eller fredagsostar. Det vÀljer du sjÀlv. SjÀlvklart fÄr du presentkorten i...

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 1 december till 12 november

Visa erbjudandet

Vi ordnar maten till Julafton

Vi ordnar maten till Julafton! VÀlj mellan vÄra hÀrliga julmenyer JULFESTEN & JULBORDET. Du fÄr maximala julsmaker & minimal julstress.  Maten till ditt julaftonsfirande delikatesspackas pÄ Saluhallsvis redo att lÀggas upp pÄ dina egna fat. BestÀll nu, hÀmta den 23...

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 29 november till 24 december

Visa erbjudandet

Skaldjursjulbord – gör som fransmĂ€nnen fira jul med havets lyxlirare

Skaldjur Àr havets lyxlirare och ett hÀrligt sÀtt att fira decembers högtider pÄ. TÀnk dig en hÀrlig skaldjursplateu med alla de skaldjur och tillbehör du kan önska dig. Vi har samlat dessa i vÄr Skaldjursjul som kommer packad pÄ Saluhallsvis...

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 25 november till 24 december

Visa erbjudandet

Julfesten – med alla julens goda smaker

StÀll till med en riktig Julfest med denna hÀrliga julbuffé. Denna kompletta julfest kan Àven bestÀllas till din egna Julafton, minimalt med förberedelser och maximalt med julsmaker. 

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 26 november till 24 december

Visa erbjudandet

Julbordet – Julens klassiker samlade tillsammans

Julbordet innehÄller julens klassiska smaker perfekt anpassat till jullunch eller julmiddagen. Julbordet kan Àven bestÀllas till ditt egna julaftonsfirande pÄ julafton. Du Àgnar dig Ät julmyset och vi ordnar maten, minimal förberedelse maximal julefrid. 

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 9 november till 24 december

Visa erbjudandet

Jultallrik – julens smakbitar samlade pĂ„ ett fat

Jultallriken serverar julens smaker i mumsigare pÄ engÄngsfat. Perfekt nÀr ni Àr mÄnga som skall Àta vid olika tider, eller om ni inte vill samlas kring en buffé, kan bestÀlls frÄn 1 person. BestÀll nu. Finns frÄn 25 november.

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 9 november till 24 december

Visa erbjudandet