DDD28538 27BE 403F 92FD CA995DAD6BB8

Julens smaker

Julen nĂ€rmar sig🎄. Planerar du Julfest? Spana in vĂ„r julmeny med julens alla smaker. Du kan vĂ€lja om du vill ha maten delikatesspackad pĂ„ Saluhallsvis och lĂ€gga upp pĂ„ egna fat eller om du vill ha julmat fĂ€rdigt upplagd pĂ„ fat till din julfest. Vi hjĂ€lper dig med en riktigt god julfest.

 

SE MER HÄR

 

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 29 september till 31 december

Fler erbjudanden

RĂ€kmackansDag 14 oktober

PÄ torsdag Àr det en hÀrlig dag! Passa pÄ att fira RÀkmackansDag och inled helgen en dag tidigare Massa rÀkor, vÄr egna majonnÀs, nykokt Àgg, lokalodlad sallad frÄn Cubegreens i Sickla och mörkt rÄgbröd det Àr Erssons RÀkmacka. Förboka idag...

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 14 oktober till 14 oktober

Visa erbjudandet

MiddagspÄsen för 2 personer

VÄr fÀrdiga MiddagspÄse som innehÄller FiskgratÀnger, en start pÄ Skagen och sött avslut, Àr sÄ gott som redo att stÀlla fram pÄ bordet. Du vÀljer sjÀlv hur du vill servera din Skagen, vÀrmer fiskgratÀnger i ugnen och njuter av veckans desserter...

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 30 maj till 31 oktober

Visa erbjudandet

Skaldjursfest med vÄr Skaldjursbag

SKALDJURSBAG - SKALDJUR OCH TILLBEHÖR TILL EN HÄRLIG SKALDJURSKVÄLL Njut av skaldjur i helgen, hĂ€r har du din kompletta skaldjursplateau. Du fĂ„r skaldjuren delikatesspackade, redo att lĂ€gga upp pĂ„ egna fat. Skaldjursbagen Ă€r för 2 personer. Är ni fler inga...

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 1 juli till 1 juli

Visa erbjudandet

LyxpÄsen med Hummer

En riktigt lyxig pÄse med Hummer och goda tillbehör som passar perfekt nÀr du vill ha en lyxig inledning pÄ helgen. HÀr fÄr du bÄde hummer, aioli, ostbiten och baguette tillsammans. Du kan vÀlja sjÀlv hemma om du vill Àta...

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 12 april till 30 november

Visa erbjudandet

JOBBA HOS OSS!

Söker du nytt jobb och vill jobba med service, mat frĂ„n havet och hĂ€rliga kollegor? Vi söker alltid efter nya stjĂ€rnor ⭐ Som vill jobba med oss pĂ„ Erssons Saluhall eller vĂ„r lillasyster 18.Sushi i Ålsten. Skicka din intresseanmĂ€lan till...

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 1 januari till 31 december

Visa erbjudandet

Helgkasse med RÀkor för 2

Vad sÀgs om helgkasse med fÀrska alt rökta rÀkor, skagenröra, en ostbit, aioli och baguette? Fixar helgkÀnslan i ett kick! BestÀll vÄr helgkasse med rÀkor! 

Erbjudandet gÀller i Sickla
frÄn 30 maj till 31 oktober

Visa erbjudandet