818C0D33 87C1 44CC BE84 546398A98421

JOBBA HOS OSS!

Vi söker alltid efter nya Stjärnor ⭐️

Vi söker alltid efter fantastiska personer som vill jobba hos oss och skapa härliga matupplevelser för våra gäster och kunder. Gillar du service & försäljning & vill jobba i en saluhallsmiljö eller jobbar i kök och är intresserad av att jobba i ett kök där vi använder oss av råvaror från havet. Sök till oss.

Vi har även en fantastisk Sushi i Ålsten där du som sushikock eller om du är intresserad av att jobba i service med sittande gäster, takeaway, AfterWork med många stammisar och Locals? Sök då här!

Jobba på Erssons eller 18Sushi

Jobba hos oss
Vart söker du jobb?(Obligatoriskt)
Markera vilken av våra ställen du söker jobb.
Här kryssar du i vilken typ av tjänst du söker
Utbildning & erfarenhet från Restaurang, Butik, Delikatessförsäljning eller Restaurang(Obligatoriskt)

Erbjudandet gäller i Sickla
från 1 januari till 31 december

Fler erbjudanden

Färdig 3-rättersmiddag med Skagen på rågbröd, Fiskgratäng med vitvinssås & valfri dessert

I vår Middagspåse får du en härlig 3-rätters middag för 2 personer. Minimal förberedelse till maximal smak & med riktiga smak-klassiker. Skagen med rågbröd toppas med forellrom 2 st Erssons Fiskgratänger i vitvinssås Veckans Dessert Du behöver bara lägga upp...

Erbjudandet gäller i Sickla
från 1 september till 20 december

Visa erbjudandet

Krabbpåsen

Krabban är vår drottning bland skaldjur & är just nu i sin högsäsong. Vi har ett perfekt Krabbkit till er med såser, röror o h tillbehören du vill ha tillsammans med din krabba. Det blir 1/2 krabba var och goda...

Erbjudandet gäller i Sickla
från 12 september till 30 november

Visa erbjudandet

Skaldjursfest med vår Skaldjursbag

SKALDJURSBAG - SKALDJUR OCH TILLBEHÖR TILL EN HÄRLIG SKALDJURSKVÄLL Njut av skaldjur i helgen, här har du din kompletta skaldjursplateau. Du får skaldjuren delikatesspackade, redo att lägga upp på egna fat. Skaldjursbagen är för 2 personer. Är ni fler? Inga...

Erbjudandet gäller i Sickla
från 1 januari till 31 maj

Visa erbjudandet

Fredagsfest från vår Deli

Varje vecka har vi en ny 3-rätters meny från vår delidisk. En lyxig middag med förrätt en härlig fiskrätt ifrån vår deli och 2 st desserter. Förrätten kommer färdig, varmrätten är semilagad, dvs förberedd & du behöver bara tillaga den...

Erbjudandet gäller i Sickla
från 12 september till 17 december

Visa erbjudandet

Färdig 3-rättersmiddag med Skagen på rågbröd, Erssons Fisksoppa & valfri dessert

I vår Middagspåse får du en härlig 3-rätters middag för 2 personer. Minimal förberedelse till maximal smak & med riktiga smak-klassiker. Skagen med rågbröd toppas med forellrom Erssons Fisksoppa Bouilliabaisse med räkor & aioli Veckans Dessert Du behöver bara lägga...

Erbjudandet gäller i Sickla
från 2 maj till 20 december

Visa erbjudandet

Ska du ha fest?

Är ni många som skall mötas kan vår catering vara till hjälp  Vi hjälper dig med maten när du planerar din festlighet.

Erbjudandet gäller i Sickla
från 1 april till 30 november

Visa erbjudandet